你所在的位置: 首页 > 正文

全国46城市垃圾要强制分类!美术生,你是什么垃圾

2019-07-15 点击:781
网上真人赌博下载官方网站

大家都知道上海开始强制实行垃圾分类。

“你是什么垃圾?”

谁能想到,这直击灵魂深处的拷问,有一天竟成了上海朋友的日常。

不过你别忙着嘲笑他们,因为这事很快轮到你,不久后,全国46个重点城市,

统统要跑步进入垃圾分类“强制时代”!

d74c54d628734a95a7bd316ef230e100

这46个城市分别是:

5411629170df485380cf8e83dcd08687

快看看有没有你的城市

扪心自问:这到底是什么垃圾

人的一生总要经历各种灵魂拷问:

食堂阿姨问你:你要饭吗

快递小哥问你?你是什么东西

如今,倒个垃圾都要被

保洁阿姨拷问: '?你是什么垃圾'

5bec80e1100748c9a3d72bdbeae4355f

而 '你是什么垃圾?'

最近也成为了大家饭后茶余的热梗

程序员

d4ed8f5cafe549098336bc18b3976d2b

8c84247b8cf7447aabeec49a32ca81d4

剁手女孩

bbb9a5443b814c53a6475e5bb64f83b7

87fb6d3f954b40f4b52f706cf6b61379

大学生

a4218137b2be4348a391949fc8003e69

5df79565d4444a3eb1ac2e28e77389d8

.

当大家都在热火朝天的进行

垃圾分类的时候

我们学美术的哪能不掺一脚

XX

e44976f6642c48e38dedcf2f784df871

1eb4dd3f50724c90b43525bf2cb5c948

1. Do the painting papers and textbooks we use belong to dry or recyclable garbage?

A, recyclable garbage

B, dry garbage

Answer: A

Drawing papers and textbooks are of course recyclable

10a0813fae054b45983b4583a81699f7

fa3cac52142440b09ac5dde766645aa9

2. Which of the following types of waste do we use for the pigments we use every day?

A. Harmful garbage

B, wet garbage

C, recyclable garbage

D, dry garbage

Answer: D

Pigments are all dry garbage

Do you think it is a harmful substance? Hahaha

d7c9658ea7d3405293c9aed13555a244

27d6cb04299840f78b402cd3dc92df7d

3. Hard, soft, plastic, high-gloss rubber, which kind of garbage is it?

A, dry garbage

B, recyclable garbage

C, wet garbage

D. Harmful garbage

Answer: A

All kinds of rubber are also dry garbage

However, you should have no rubber to throw it

0cc171d1922d449ababecd257dfc9424

1707a8d52b094277b5bbcde9779c5fc9

4. What kind of garbage does it belong to that we abuse apples, pomegranates, and corn for thousands of times?

A, dry garbage

B, recyclable garbage

C, harmful garbage

D, wet garbage

xx

Answer: D

The fruit we paint is wet garbage

e328f78011bc47199bfc764bdcbc22d4

3eca73b454e14f4bb44dd8e5686c9cba

5. Does the plaster image belong to dry or recyclable garbage?

A, recyclable garbage

B, dry garbage

Answer: B

The plaster statues are all dry garbage~

e64d6c4b008e413fa498a4b13c72984f

0fd55fb2d7a248d28fdc247e630dd841

, water chalk, color lead, which of the following garbage?

A. Harmful garbage

B, dry garbage

C, recyclable garbage

D, wet garbage

Answer: D

Pencil, charcoal, color lead, water chalk

Including markers, etc. are all dry garbage

6c84b2714f2f44c5adaa46c61f5d3427

c595c6da6cdc47bb85371e100bc741f0

7. Are the most hated clay pots, stainless steels, and wine bottles that are recyclable?

A, yes

B, not

Answer: B

Pottery and stainless steel are not recyclable

But the glassware of the bottle is recyclable

c9a94c7a5db945828a6bbb53e82f4251

34312dd8a75246298e54f5a7d052559c

8. Which kind of garbage is the following: drawing board, canvas bag, picture clip, and drawing stool?

A. Harmful garbage

B, wet garbage

C, dry garbage

D, recyclable garbage

Answer: C

xx这些也是干垃圾

97ebf607d49348b292aabea3d31ff5e0

3c4534be7de24c94aecd8ecc0a864f24

9.我们使用的纸质刮水器,纸带和笔架是否通常被回收?

A,是的

B,不是

答案:B

虽然观众都是纸,但它们不可回收

ea97704639544b7bac6978a1c10af76e

读完后,艺术家们就认识你了

你扔什么样的垃圾?

日期归档
真人赌博游戏网站 版权所有© www.sperandiosa.com 技术支持:真人赌博游戏网站 | 网站地图